Wim Tonnaer Administraties

Alles draait om eenvoud….

Voor bedrijven en particulieren vertalen wij de vele facturen van/voor derden, bonnetjes, abonnementen, financiële overzichten van uw bank en verzekeringen, in een duidelijk overzicht voor uw bank of de fiscus. Uw administratie is bij mij in goede handen.

Uw administratie krijgt de zelfde aandacht en zorg als bij een groot accountantsbureau. Alleen voor de helft van de kosten. Wij spreken van te voren een prijs met u af voor het opmaken van de stukken. Het zij jaarrekeningen, kwartaal aangiftes, loonadministraties, belastingaangiftes. Eén factuur voor alles. Geen extra kosten voor bv een telefonisch advies.

Mochten er echter bij nader inzien toch nog extra kosten om de hoek komen kijken, zal ik altijd eerst contact met u opnemen voordat deze
doorgevoerd worden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Boekhouden lijkt een saai vak, maar ik ga voor de mens achter al die cijfers en gegevens. Elke dag is anders, want ik mag mij steeds weer opnieuw verdiepen in de cijfers en gegevens van andere cliënten. Meedenken, oplossingenoverwegen, adviseren en er steeds voor zorgen dat alles klopt. Dat is voor mij de uitdaging in het vak; alles moét kloppen!

Dit maakt het werk boeiend en interessant.

 

__0005624 EE

© 2024 Wim Tonnaer Administraties

T: 0475-564837 | E: Info@tonnaeradministraties.nl | Kvk: 57956332 | BTW: NL158.849.632.B01