Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen de financiële administratie voor midden-en kleinbedrijven en particulieren Ons takenpakket bestaat uit o.a. het verzorgen van belastingaangiftes, het opmaken van jaarrekeningen. Ook voor u loonadministratie kunt u bij ons terecht. Of BTW aangiftes en ondersteuning bij uw eigen boekhouding. Wij nemen u al uw financiële administratie (en uw zorgen daarover)graag uit handen.

De  financiële administratie, die vaak veel tijd kost, hoeft u daarom niet zelf te doen. Daardoor kunt u zich richten uw bedrijf en dat waar u echt uw hart ligt en hoeft u geen tijd te steken in dingen die u liever niet doet. Dat doen wij voor u..

Als u bijvoorbeeld advies nodig heeft over het afhandelen van financieel administratieve zaken is vaak een telefoontje genoeg. En mocht er meer nodig zijn, dan zoeken wij dat graag voor u uit. . Wij kunnen ook optreden als contactpersoon, bijvoorbeeld voor de belastingdienst of een deurwaarder. Wij hebben de kennis in huis waardoor het een stuk gemakkelijk voor u wordt.

Wij hechten groot belang aan discretie en betrouwbaarheid. Uw financiële administratie is bij ons in veilige handen.

© 2024 Wim Tonnaer Administraties

T: 0475-564837 | E: Info@tonnaeradministraties.nl | Kvk: 57956332 | BTW: NL158.849.632.B01